S-A DUS – Șicanat de conducere, fostul căpitan al Minaurului, Ciprian Stanciu, și-a reziliat contractul cu clubul băimărean și va continua în Liga a II-a

0
2267
Ciprian Stanciu

CONCILIEREA DE LA FINAL. Șicanat de club și amenințat de că dacă nu va semna rezilierea contractului va fi trimis să se antreneze cu asistenta medicală, fostul căpitan al echipei Minaur Baia Mare, Ciprian Stanciu a cedat și și-a reziliat până la urmă contractul cu clubul băimărean finanțat din bugetul orașului. El s-a transferat deja (liber de contract), urmând să continue să activeze în Liga a II-a, la Asociația Fotbal Club Progresul Spartac 1944 București.

 

Ciprian Stanciu (32 de ani) a declarat pentru 2mnews că rezilierea s-a făcut “de comun acord cu Clubul Minaur Baia Mare, ambele părți am fost mulțumite și am rămas in relații foarte bune cu clubul băimărean”. Stanciu a mai precizat că s-a transferat la fosta sa echipă, Progresul Spartac (echipă antrenată de Andrei Erimia și pentru care a jucat în 94 de meciuri oficiale, marcând 79 de goluri), și va continua să activeze în Liga a II-a: “Sper din tot sufletul, așa cum am promovat împreună (n.red., Minaur Baia Mare și Progresul Spartac București), să ne și salvăm împreună (n.red., de la retrogradare)” – înaintea play-out-ului, ambele echipe se află pe locuri retrogradante, Minaur pe locul 17, Progresul pe locul 18.

 

Stanciu a fost adus la Minaur Baia Mare în vara anului 2020, pe când echipa activa în Liga a III-a, de la Progresul Spartac București (al cărei căpitan de echipă era), din postura de golgheter al Seriei (a marcat 18 de goluri, iar cu un sezon înainte, 23 de goluri) – a fost adus împreună cu Mircea Donca.

 

Campionatul Ligii a II-a se reia în 25 februarie 2023 (mai sunt 3 etape de disputat din serzonul regular), Minaur Baia Mare (loc 17) urmând să întâlnească pe teren propriu Concordia Chiajna (loc 9), apoi, în 4 martie, la București, CSA Steaua (loc 1) și în 11 martie, la Baia Mare, Gloria Buzău (loc 6). După cele 3 meciuri, Minaur va juca în play-out, pentru evitarea retrogradării.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here