RUGBY – Un singur băimărean în echipa cu care România începe meciul cu Portugalia din Campionatul European 2020

0
184

RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP 2020. Talonerul Ovidiu Cojocaru este singurul component al campioanei CSM Ştiinţa Baia Mare care intră ca titular în primul 15 al naționalei, în meciul pe care-l susține sâmbătă, 8 februarie, cu Portugalia. Un alt jucător al echipei băimărene, pilierul Constantin Pristăviţa, a fost anunțat pe banca de rezerve.

 

Meciul, care are loc la Caldas da Rainha de la ora 17 și este transmis în direct pe TVR 1, este cel de-al doilea pe care-l susține România în Rugby Europe Championship 2020. Meciul va fi arbitrat de francezii Ludovic Cayre, Laurent Cardona şi Thierry Mallet.

 

După ce naționala a fost spulberată, cu 41-13, în primul meci, de Georgia, staff-ul tehnic al echipei României, coordonat de Andy Robinson, a efectuat şapte schimbări în formula pentru meciul cu Portugalia.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here