RUGBY – Știința Baia Mare joacă în sferturile de finală ale Cupei României cu RC Gura Humorului, echipă pe care a învins-o în campionat cu 114-0

0
254

CUPA ROMÂNIEI 2022. În ediția din acest an a Cupei României vor participa doar 8 echipe, implicit competiția începe din faza sferturilor de finală. În urma tragerii la sorți, FRR a stabilit următorul program:

 

Sferturi de finală:

• CS Dinamo – RC Bârlad;

• Știința Baia Mare – RC Gura Humorului;

• CSA Steaua – CSU Cluj;

• CSU Alba Iulia – SCM Timișoara.

 

Meciurile se vor disputa în 15 octombrie, pe terenul primelor echipe (se dispută o singură manșă, eliminatorie). Dacă băimărenii vor elimina din competiție RC Gura Humorului (cum este previzibil, în meciul din sezonul regular al Ligii naționale Știința s-a impus pe terenul adversarilor cu 114-0), Știința va întâlni în semifinală, cel mai probabil, Steaua București (care se presupune că se va impune în meciul cu CSU Cluj), meciul urmând să aibă loc la București, în 22 octombrie.

 

În cazul calificării în finala competiției, Știința va juca, în 29 octombrie, cu câștigătoarea din cealaltă semifinală (cel mai probabil SCM Timișoara – Dinamo București). Practic, întreaga competiție se va disputa în două săptămâni, în cea de-a doua jumătate a lunii octombrie.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here