RUGBY – Știința Baia Mare dispută finala Cupei României cu CSM București

0
78
foto: CSM Știința Baia Mare

CALIFICARE. Finala Cupei României la rugby, programată în 24 martie, se va disputa între Știința Baia Mare și echipa bucureșteană CSM. Băimărenii s-au calificat în finală după ce a învins pe teren propriu pe CSA Steaua cu scorul de 16-7 (9-7), în cea de-a doua semifinală a competiţiei.

 

Echipa CSM Bucureşti a devenit finalistă a Cupei României la rugby după ce a învins vineri, 16 martie, pe Stadionul naţional „Arcul de Triumf”, în prima semifinală, cu 27-22 (17-0), pe Timişoara Saracens, deţinătoarea trofeului şi campioana en titre.

 

De la toate cele patru semifinaliste au lipsit jucătorii convocaţi la naţională pentru partida cu Georgia, de duminică, din ultima etapă a REIC 2018: Timișoara (opt titulari), iar CSM București (patru), Știința Baia Mare (trei). Steaua (patru).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ