RUGBY – Știința Baia Mare dispută finala Cupei României cu CSM București

0
162
foto: CSM Știința Baia Mare

CALIFICARE. Finala Cupei României la rugby, programată în 24 martie, se va disputa între Știința Baia Mare și echipa bucureșteană CSM. Băimărenii s-au calificat în finală după ce a învins pe teren propriu pe CSA Steaua cu scorul de 16-7 (9-7), în cea de-a doua semifinală a competiţiei.

 

Echipa CSM Bucureşti a devenit finalistă a Cupei României la rugby după ce a învins vineri, 16 martie, pe Stadionul naţional „Arcul de Triumf”, în prima semifinală, cu 27-22 (17-0), pe Timişoara Saracens, deţinătoarea trofeului şi campioana en titre.

 

De la toate cele patru semifinaliste au lipsit jucătorii convocaţi la naţională pentru partida cu Georgia, de duminică, din ultima etapă a REIC 2018: Timișoara (opt titulari), iar CSM București (patru), Știința Baia Mare (trei). Steaua (patru).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here