RUGBY – Știința Baia Mare a pierdut derby-ul cu Timișoara Saracens cu 18-22

0
303
foto: CSM Șttiința Baia Mare

CAMPIONAT. CSM Știința Baia Mare a pierdut în derby-ul cu campioana Timișoara Saracens, cu 18-22 (8-7), pe Arena Zimbrilor – meciul a contat pentru etapa a 9-a în SuperLiga de Rugby. În minutul 68, băimărenii conduceau cu 18-14, însă finalul a aparținut echipei campioane. Eșecul îi coboară pe băimăreni pe poziția a treia. CSM Știința mai are de disputat trei meciuri, cu Steaua (acasă) și CSM București și Dinamo (ambele în deplasare).

 

Pentru băimăreni au punctat Sione Fakaosilea (eseu), Taniela Maravunawasawasa (o lovitură de pedeapsă, un eseu și o transformare eseu), Jonathan Bredell (o lovitură de penalitate). Pentru timișoreni au punctat Marian Drenceanu (eseu), Gabriel Conache (transformare eseu), Vasile Rus (eseu), Luke Samoa (o lovitură de pedeapsă) – bănățenii au beneficiat și de un eseu de penalizare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here