RUGBY – Șase jucători ai CSM Știința Baia Mare, convocaţi în lotul „Stejarilor”

0
128

NAȚIONALĂ. Șase sportivi ai vicecampioanei României, CSM Știința Baia Mare, au fost convocați de antrenorul naţionalei de rugby, Lynn Howells, într-un stagiu de pregătire care va avea loc în perioada 13-20 ianuarie.

 

Cei șase băimăreni selecționați sunt Constantin Pristaviţă (pilier), Florin Bărdaşu (taloneur), Johannes Van Heerden și Andrei Iurea (ambii linia a doua), Cristi Chirică (linia a treia) și Sione Fakaosilea (centru).

 

”Stejarii” se află înaintea unui important sezon competiţional, care le poate asigura prezenţa directă la Cupa Mondială din Japonia din 2019. Campania de calificare va reîncepe odată cu returul Rugby Europe International Championship (REIC), în 10 februarie, România (aflată pe prima poziţie a clasamentului) urmând să joace contra Germaniei, la Cluj-Napoca.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here