RUGBY – Pristăviță, singurul de la CSM Știința Baia Mare anunțat titular în meciul cu Germania

0
170

OFICIAL. Staff-ul tehnic al naționalei României (condus de Marius Tincu) a anunțat operarea a șase modificări pentru meciul cu Germania, față de echipa care a pierdut cu 18-9 cu Georgia, în meciul său de debut în Rugby Europe International Championship (REIC) 2019.

 

Un sigur băimărean, pilierul Constantin Pristăviță (25 de ani, CSM Știința Baia Mare), va începe din postură de titular, alți patru băimăreni (Ovidiu Cojocaru, Cristi Chirica, Alexandru Ţiglă și Alexandru Bucur) fiind anunțați rezerve.

 

Meciul cu Germania, al doilea din REIC 2019 pentru România, se dispută sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here