UPDATE RUGBY – Pristaviță și Chirică (CSM Ştiinţa Baia Mare), titulari în meciul Spania – România

0
55
Faza de joc din meciul de rugby dintre Romania si Spania din cadrul CEN 2017,desfasurat pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti sambata 18 februarie 2017. Razvan Pasarica/ SPORT PICTURES

REIC 2019. Faţă de ultimul meci susținut în Rugby Europe International Championship (REIC) 2019, cel cu Germania, staff-ul tehnic al reprezentativei României, condus de antrenor principal interimar Marius Tincu, a operat cinci modificări în echipa cu care va începe partida de astăzi, 3 martie, cu Spania.

 

Printre modificări, închizătorul echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, Cristian Chircă, va începe ca titular în linia a treia. De asemenea, în primul XV a fost anunțat și Constantin Pristaviţă – pilierul băimărenilor fiind însă o prezență constantă printre titularii naționalei -, iar între cele opt rezerve a fost reținut al component al echipei băimărene, Ovidiu Cojocaru.

 

Naţionala României va întâlni echipa Spaniei, duminică 3 martie, de la ora 13.45, în cel de-al treilea său meci din Rugby Europe Championship 2019. Meciul se desfășoară pe Estadio Nacional Complutense din Madrid.

 

UPDATE – România, cu Cristian Chircă și Constantin Pristaviţă (CSM Știința Baia Mare printre titulari, a pierdut al doilea meci din cele trei disputate în Rugby Europe International Championship 2019, fiind învinsă cu 21-18 (7-13) de reprezentativa Spaniei, pe Estadio Nacional Complutense din Madrid, după ce a condus cu 13-0.

 

Punctele României au fost realizate de Ionuţ Dumitru (eseu), Vlăduţ Zaharia (eseu) și Florin Vlaicu (două lovituri de pedeapsă şi o transformare). Spaniolii au punctat prin Fernando Lopez (eseu), Alvar Gimeno (eseu), Lucas Guillaume (eseu), Bradley Dean Linklater (trei transformări). România va juca meciul următor pe 9 martie, contra Rusiei, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ