UPDATE RUGBY – Pristaviță și Chirică (CSM Ştiinţa Baia Mare), titulari în meciul Spania – România

0
192
Faza de joc din meciul de rugby dintre Romania si Spania din cadrul CEN 2017,desfasurat pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti sambata 18 februarie 2017. Razvan Pasarica/ SPORT PICTURES

REIC 2019. Faţă de ultimul meci susținut în Rugby Europe International Championship (REIC) 2019, cel cu Germania, staff-ul tehnic al reprezentativei României, condus de antrenor principal interimar Marius Tincu, a operat cinci modificări în echipa cu care va începe partida de astăzi, 3 martie, cu Spania.

 

Printre modificări, închizătorul echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, Cristian Chircă, va începe ca titular în linia a treia. De asemenea, în primul XV a fost anunțat și Constantin Pristaviţă – pilierul băimărenilor fiind însă o prezență constantă printre titularii naționalei -, iar între cele opt rezerve a fost reținut al component al echipei băimărene, Ovidiu Cojocaru.

 

Naţionala României va întâlni echipa Spaniei, duminică 3 martie, de la ora 13.45, în cel de-al treilea său meci din Rugby Europe Championship 2019. Meciul se desfășoară pe Estadio Nacional Complutense din Madrid.

 

UPDATE – România, cu Cristian Chircă și Constantin Pristaviţă (CSM Știința Baia Mare printre titulari, a pierdut al doilea meci din cele trei disputate în Rugby Europe International Championship 2019, fiind învinsă cu 21-18 (7-13) de reprezentativa Spaniei, pe Estadio Nacional Complutense din Madrid, după ce a condus cu 13-0.

 

Punctele României au fost realizate de Ionuţ Dumitru (eseu), Vlăduţ Zaharia (eseu) și Florin Vlaicu (două lovituri de pedeapsă şi o transformare). Spaniolii au punctat prin Fernando Lopez (eseu), Alvar Gimeno (eseu), Lucas Guillaume (eseu), Bradley Dean Linklater (trei transformări). România va juca meciul următor pe 9 martie, contra Rusiei, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here