RUGBY – Jucătorul sud-african Johannes van Heerden, transferat de la CSM Ştiinţa Baia Mare, la CSM București

0
117
Johannes van Heerden

TRANSFER. Echipa de rugby CSM Bucureşti, antrenată de băimăreanul Eugen Apjok, l-a transferat pe Johannes van Heerden de la vicecampioana CSM Știința Baia Mare. Sud-africanul are cetățenie română și este titular al naţionalei României.

 

În vârstă de 31 de ani, 1,96 înălţime, Johannes van Heerden evoluează în linia a II-a și are prezenţe constante în echipa naţională de rugby a României, evoluând de 26 de ori pentru ‘Stejari’ şi reuşind să marcheze 15 puncte”. În 2016 şi 2017 a fost desemnat de către FRR cel mai bun jucător naturalizat din România.

 

CSM Bucureşti ocupă locul 3 în clasamentul național, după Steaua Bucureşti și CSM Știința Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ