RUGBY – Jucătorul sud-african Johannes van Heerden, transferat de la CSM Ştiinţa Baia Mare, la CSM București

0
477
Johannes van Heerden

TRANSFER. Echipa de rugby CSM Bucureşti, antrenată de băimăreanul Eugen Apjok, l-a transferat pe Johannes van Heerden de la vicecampioana CSM Știința Baia Mare. Sud-africanul are cetățenie română și este titular al naţionalei României.

 

În vârstă de 31 de ani, 1,96 înălţime, Johannes van Heerden evoluează în linia a II-a și are prezenţe constante în echipa naţională de rugby a României, evoluând de 26 de ori pentru ‘Stejari’ şi reuşind să marcheze 15 puncte”. În 2016 şi 2017 a fost desemnat de către FRR cel mai bun jucător naturalizat din România.

 

CSM Bucureşti ocupă locul 3 în clasamentul național, după Steaua Bucureşti și CSM Știința Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here