RUGBY – Încă trei jucători de la Știința Baia Mare convocați la echipa națională pentru meciul cu Spania

0
124

SE ALĂTURĂ „GRĂMEZII”. După ce echipa națională de rugby a pierdut în mod rușinos cu 38-41 prima partidă din cadrul Rugby Europe Championship disputată sâmbătă la Offenbach, împotriva Germaniei, selecționerul Lynn Howells a simțit nevoia să facă niște corecturi de urgență și a mai chemat „sub scut” încă șapte jucători, care s-au alăturat astfel lotului de 26 convocați deja la Izvorani.

 

Trei dintre aceștia sunt „zimbri băimăreni”, respectiv Ovidiu Cojocaru, George Oprea și Sione Fakaosilea. Cei trei jucători se vor alătura astfel celorlalți cinci băimăreni prezenți deja în lotul României: Constantin Pristăviță, Luke Samoa, Johannes Van Herden, Cristian Chirică și Andrei Iurea. „În această săptămână am chemat câțiva jucători noi, unii dintre ei vor fi eligibili pentru România și putem vedea ce fel de jucători sunt, cum se adaptează stilului de joc al echipei, trebuie să îi integrăm în echipă și să înceapă să se antreneze cu noi”, a menționat Lynn Howells la momentul anunțării noilor selecționați.

 

„Meciul cu Germania a fost un meci pe care l-am pierdut pe greșelile noastre, le-am permis să marcheze, să își facă jocul. Trebuie să învățăm foarte repede din acest meci, pentru ca săptămâna aceasta întâlnim Spania și trebuie să câștigăm meciul. A fost o înfrângere surprinzătoare și pentru mine, am făcut multe greșeli, nu cred că este vorba despre ce a reușit Germania să facă, ci despre ce nu a reușit să facă România în acest meci”, a mai declarat Howells, făcând referire la unul dintre cele mai neplăcut surprinzătoare rezultate din istoria recentă a naționalei frunzei de stejar.

 

Partida împotriva Spaniei se va disputa pe 18 februarie, la Iași, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, cu începere de la ora 14 (meciul va fi transmis în rețeaua Dolce Sport).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here