RUGBY – În Baia Mare, derby-ul campionatului național: vicecampioana Știința se confruntă cu campioana Timişoara Saracens

0
97

DERBY. Vineri, 6 aprilie, în Baia Mare se dispută derby-ul campionatului național de rugby. Vicecampioana CSM Știința Baia Mare se confruntă cu campioana Timişoara Saracens într-o partidă care contează pentru etapa a IX-a a SuperLigii.

 

Echipa bănățeană are mai multe accidentări: Ionel Badiu (genunchi), Horaţiu Pungea (cervical), Vlăduţ Popa (pomete), iar Mădălin Lemnaru şi Cătălin Fercu sunt indisponibili pentru această partidă ca urmare a uşoarelor accidentări survenite în meciul împotriva Heidelberger RK, din Continental Shield – toți necesită pauză competiţională pentru o săptămână. Revin, însă, în teren Mesake Doge, John Leiataua, Jack Umaga, Marius Simionescu, Luke Samoa, Samuel Mariş şi Lucian Mureşan.

 

Antrenorul principal al Timişoara Saracens, Sosene Anesi, a anunțat că a pregătit special acest meci, cu pregătiri  ca pentru o partidă „dură”, inclusiv cu sesiuni video în care s-a reanalizat sistemul de joc, bănățenii recunoscând valoarea pachetului de înaintare al băimărenilor și fiind convinși că pentru a se impune e necesar să câștige „în primul rând lupta fizică”. Ultima întâlnire Știința – Timișoara Saracens s-a disputat în noiembrie 2017, în Cupa României, și s-a încheiat cu victoria băimărenilor cu 8-7.

 

Meciul de vineri, 6 aprilie, are loc pe Arena Zimbrilor din Baia Mare, de la ora 14.30 și va fi televizat în direct de Telekom Sport.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ