RUGBY – Eseu trist: componentul Științei Baia Mare, Sione Fakaosilea, a înscris singurul eseu al României în meciul pierdut cu Spania

0
367
foto: Daniel Nechita

CALIFICARE. România a pierdut cu 22-10 meciul cu Spania, disputat pe Estadio Nacional Complutense din Madrid, și și-au compromis șansele de a participa la Cupa Mondială din Japonia 2019. Componentul echipei CSM Știința Baia Mare, centrul de origine tongană, Sione Fakaosilea, a înscris singurul eseu al Stejarilor (transformat de Valentin Calafeteanu, de la Timișoara Saracens – celelalte 3 puncte fiind înscrise, din lovitură de pedeapsă, de stelistul Florin Vlaicu).

 

România ar fi rămas favorită la obținerea calificării chiar și în urma unei înfrângeri la mai puțin de 10 puncte (în tur, România a învins Spania cu 13-3), însă acum îi mai rămâne varianta mai puțin probabilă de a învinge liderul Georgia în deplasare (precum și Rusia și Belgia, acasă), sau de se impune în barajul pe care îl va susține în fața unei echipe din Oceania, cel mai probabil Samoa.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here