RUGBY – Echipa băimăreană, înfrântă în finala Cupei României, după prelungiri

0
172
sursa foto: csmbucuresti.ro

FINALĂ. CSM Ştiinţa Baia Mare a pierdut finala Cupei României după un meci dramatic cu CSM Bucureşti, aflată la primul său trofeu din palmares. A 71-a ediție a competiției s-a încheiat cu scorul 27-26, după prelungiri – scorul la pauză a fost 9-6 pentru echipa băimăreană, finalul meciului găsind cele două echipe la egalitate, 19-19 (după prima repriză a prelungirilor, tot băimărenii erau la conducere,  tabela indicând scorul 26-22).

 

Finala Cupei României s-a disputat pe Stadionul ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca. Echipa băimăreană a disputat cea de-a 16-a lor finală în Cupa României, rămânând cu cinci trofee câştigate (în edițiile 1981, 1990, 1999, 2010, 2012).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here