RUGBY – După 10 luni de pauză, la început de septembrie, campioana României, Știința Baia Mare, joacă în semifinalele SuperLigii cu Dinamo

1
318

SUPER LIGA. Campioana en títre a României, CSM Ştiinţa Baia Mare, va juca în weekendul 5-6 septembrie în semifinala Super Ligii CEC Bank, cea mai importantă competiţii interne de rugby, cu CS Dinamo Bucureşti, echipă care s-a calificat astăzi în această fază a competiției după ce a învins-o pe CS ”U” Cluj cu scorul de 20-13 (10-6), într-un meci de baraj disputat pe Stadionul Noua din Braşov. CSM Ştiinţa Baia Mare era calificată direct în semifinala Super Ligii (în urma locului ocupat în clasament).

 

Cealaltă semifinală le va opune pe CSA Steaua (calificată direct) şi pe SCM Timişoara – echipa bănățeană a învins, tot pe Stadiuonul Nova din Brașov, ACS Tomitanii Constanţa cu 57-15 (38-8). Toate meciurile (semifinalele, finala mică şi finala mare – ultimele două fiind programate în 12 septembrie) vor transmise în direct la TVR 1.

 

* Foto: CSM Știința Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here