RUGBY – Doi băimăreni, titulari în meciul de debut în Campionatul European de Rugby 2020

0
105

RUGBY EUROPE CHAMPIONSHIP 2020. Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 16.00, pe Boris-Paichadze Stadium din Tbilisi, România debutează în Rugby Europe Championship 2020 contra Georgiei, staff-ul tehnic, cu antrenorul Andy Robinson pentru prima dată pe banca tehnică a tricolorilor, stabilind primul 15.

 

În echipa de start a României se regăsesc și doi jucători ai campioanei CSM Știința Baia Mare: Constantin Pristaviţă și Cristi Chirică, alți doi băimăreni fiind rezerve în acest meci (Ovidiu Cojocaru și Iulian Harțig).

 

România și Georgia se află pentru a 24-a oară faţă în faţă și, în afara punctelor din Rugby Europe Championship 2020, miza meciului este și tradiționala Cupă Antim Ivireanul, trofeu decernat câștigătoarei confruntării dintre cele două echipe naționale. Meciul va fi transmis pe TVR 1.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here