RUGBY – CSM Știința Baia Mare este noul lider în Cupa României

0
170

SPORT. Timișoara Saracens, deținătoarea Cupei României la rugby, a învins-o pe CSA Steaua București cu scorul de 41-7 (15-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Cupei României la rugby. Saracens, care a reușit 7 eseuri, a câștigat la câteva zile după ce l-a demis pe antrenorul Matt Williams, aceasta fiind prima înfrângere a Stelei în actualul sezon competițional.

 

CSM Știința Baia Mare a învins-o pe CSM București cu 22-15, iar Universitatea Prodvinalco Cluj-Napoca a dispus de Dinamo cu 26-22 (9-15), obținând victoria în ultimele secunde de joc, printr-un eseu transformat.

 

În urma ultimelor rezultate, CSM Știința Baia Mare e noul lider al competiției, cu 17 puncte, urmat de CSA Steaua București, 15 puncte, CSM București, 14 p etc.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here