RUGBY – CSM Știința Baia Mare este noul lider în Cupa României

0
77

SPORT. Timișoara Saracens, deținătoarea Cupei României la rugby, a învins-o pe CSA Steaua București cu scorul de 41-7 (15-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Cupei României la rugby. Saracens, care a reușit 7 eseuri, a câștigat la câteva zile după ce l-a demis pe antrenorul Matt Williams, aceasta fiind prima înfrângere a Stelei în actualul sezon competițional.

 

CSM Știința Baia Mare a învins-o pe CSM București cu 22-15, iar Universitatea Prodvinalco Cluj-Napoca a dispus de Dinamo cu 26-22 (9-15), obținând victoria în ultimele secunde de joc, printr-un eseu transformat.

 

În urma ultimelor rezultate, CSM Știința Baia Mare e noul lider al competiției, cu 17 puncte, urmat de CSA Steaua București, 15 puncte, CSM București, 14 p etc.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ