RUGBY – Campioana en-titre, Știința Baia Mare, învinge Steaua în SuperLigă și rămâne neînvinsă

0
232

CAMPIONAT. A doua etapă a SuperLigii a consemnat și a doua victorie a campioanei naționale en-titre, CSM Știința Baia Mare, care a rămas împreună cu Timișoara Saracens singurele echipe neînvinse în actualul sezon regulat. După un categoric 42-17 (21-7) administrat în prima etapă constănțenilor de la ACS Tomitanii, în cea de-a doua etapă băimărenii s-au întrebuințat serior pentru a se impune, pe Arena Zimbrilor, în fața CSA Steaua București.

 

La pauză, bucureștii avea avantaj de un punct pe tabela de marcaj (10-9), în cea de-a doua parte a jocului, Știința a reușit să se impună, cu 18-15 (scor final), grație celor doi transformeri (Dorin Manole – 4 lovituri de pedeapsă transformate – și Taniela Maravunawasawasa – 2 lovituri de pedeapsă transformate).

 

Practic, cele șase transformări au contat mai mult în economia partidei decât cele două eseuri reușite de bucureșteni (prin Tangimana Fonovai și Eseria Vueti) – pentru Steaua au mai punctat Tudor Boldor (1 transformare) și Florin Vlaicu (1 lovitură de pedeapsă).

 

În etapa a III-a, care se dispută în 21 septembrie, Știința Baia Mare joacă tot acasă, cu liderul clasamentului regulat, Timișoara Saracens.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here