RUGBY – Campioana națională și deținătoarea Cupei României, Știința Baia Mare, revine pe gazon în meciuri oficiale: află programul meciurilor

0
382

CUPA ROMÂNIEI. Campioana națională și deținătoarea Cupei României, Știința Baia Mare, revine pe gazon în meciuri oficiale (deocamdată aceastea au loc fără spectatori), prima competiție care deschide sezonul 2021 al rugby-ului intern fiind Cupa României. Competiția pentru trofeu, care este deținut de băimăreni (în urma finalei cu CSA Steaua București, din noiembrie 2020 – scor: 35-19), începe în 3 aprilie și își decide finalistele până la finalul lunii august (finala este programată în 27 noiembrie).

 

La ediția din acest an participă doar 5 echipe, toate din Liga Națională (CSM Știința Baia Mare, CSA Steaua, SCM Timișoara, CS Dinamo și Universitatea Cluj), împerecheate în două grupe făcute pe principiul proximității. Iată componența grupelor: Grupa A – CSM Știința Baia Mare, SCM Timișoara și CSU Cluj; Grupa B – CSA Steaua București și CS Dinamo București.

 

Iată programul meciurilor din Cupa României – Grupa A:

TUR

Etapa 1: 3 aprilie, ora 11.00 – CS SCM Timișoara – CS Universitatea Cluj

Etapa 2: 10 aprilie, ora 11.00 – CSM Știinta Baia Mare – CS SCM Timișoara

Etapa 3: 17 aprilie, ora 11 – CS Universitatea Cluj – CSM Știinta Baia Mare

RETUR

Etapa 4: 7 august, ora 11.00 – CS Universitatea Cluj – CS SCM Timișoara

Etapa 5: 14 august, ora 11.00 – CS SCM Timișoara – CSM Știinta Baia Mare

Etapa 6: 21 august, ora 11.00 – CSM Știinta Baia Mare – CS Universitatea Cluj.

 

Primele două echipe se califică în semifinale (se joacă încrucișat, locul 1 din Grupa A cu locul 2 din Grupa B, locul 2 din Grupa A cu locul 1 din Grupa B). Semifinalele sunt programate în 28 august, iar finala în 27 noiembrie.

 

Echipa CSM Știința, antrenată de Eugen Apjok, s-a reunit în 18 ianuarie, la baza din Baia Mare (unde au și sala de antrenament), pregătirea fiind completată și în stațiunea Izvoare. Față de lotul de la sfârșitul anului trecut a plecat tânărul taloner botoșănean Șerban Dădăcuș (transferat de la RC/CSȘ Bârlad în urmă cu doar o jumătate de an) și au venit tinerii Vlad Bocăneț (mijlocaş la grămadă – revenit de la U. Cluj), Luca Nichitean (mijlocaş la deschidere – revenit de la U. Cluj) și Darin Ionuț Onț (centru – promovat de la CSȘ 2 Baia Mare).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here