RUGBY – Băimărenii Vlad Vișan și Claudiu Grad își petrec Paștele debutând la Campionatul European de tineret

0
102
Vlad Vișan (medalion, stânga) și Claudiu Grad (medalion, dreapta) au fost convocați la națională pentru Campionatul European de Rugby U20

COMPETIȚIE. Tinerii rugbiști băimăreni Vlad Vișan (18 ani, închizător – linia a doua – CSM Știința, născut în Bârlad) și Claudiu Grad (20 de ani, centru, CSȘ 2 Baia Mare, născut din Vieșu de Sus), selecționați în lotul național al României U20 vor debuta la Campionatul European U20 duminică, 8 aprilie, la ora 12.50, când România va disputa primul meci al său în competiție, în compania Olandei.

 

Campionatul European de rugby U20 se desfășoară în Coimbra (Portugalia), în perioada 7-14 aprilie, la  informează site-ul FRR. România se află în grupe cu Portugalia, Spania, Rusia, Olanda, Polonia, Portugalia 2, Ucraina.

 

Pentru această competiţie, staff-ul tehnic (Fergus Pringle – antrenor principal, Cristian Hîldan – antrenor treisferturi) a stabilit un lot de 27 de jucători, doi dintre aceștia fiind de la CSM Știința Baia Mare și CSȘ 2 Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ