RUGBY – Băimărenii Vlad Vișan și Claudiu Grad își petrec Paștele debutând la Campionatul European de tineret

0
267
Vlad Vișan (medalion, stânga) și Claudiu Grad (medalion, dreapta) au fost convocați la națională pentru Campionatul European de Rugby U20

COMPETIȚIE. Tinerii rugbiști băimăreni Vlad Vișan (18 ani, închizător – linia a doua – CSM Știința, născut în Bârlad) și Claudiu Grad (20 de ani, centru, CSȘ 2 Baia Mare, născut din Vieșu de Sus), selecționați în lotul național al României U20 vor debuta la Campionatul European U20 duminică, 8 aprilie, la ora 12.50, când România va disputa primul meci al său în competiție, în compania Olandei.

 

Campionatul European de rugby U20 se desfășoară în Coimbra (Portugalia), în perioada 7-14 aprilie, la  informează site-ul FRR. România se află în grupe cu Portugalia, Spania, Rusia, Olanda, Polonia, Portugalia 2, Ucraina.

 

Pentru această competiţie, staff-ul tehnic (Fergus Pringle – antrenor principal, Cristian Hîldan – antrenor treisferturi) a stabilit un lot de 27 de jucători, doi dintre aceștia fiind de la CSM Știința Baia Mare și CSȘ 2 Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here