RUGBY – 6 jucători de la campioana CSM Știința Baia Mare, selecționați în lotul național

0
315

NAȚIONALA. 6 jucători de la campioana CSM Știința Baia Mare au fost selecționați în lotul național de rugby a României, reunit la Bucureşti pentru un meci test cu Rusia, un stagiu de pregătire şi ultimul joc din Rugby Europe Championship, cel în compania Belgiei.

 

Cei 6 componenți ai campioanei din Baia Mare convocați la naționala României, antrenată de Andy Robinson, sunt: Constantin Pristăviţa (pilier), Ovidiu Cojocaru (taloner), Florian Roşu (linia a doua), Alexandru Alexe (linia a treia), Alexandru Ţiglă (mijlocaş la grămadă), Paul Popoaia (fundaş).

 

Naționala României va sta până duminică, 18 octombrie, în cantonament la Snagov, după care vor pleca într-un stagiu de pregătire la Antalya, iar pe 25 octombrie vor juca la Moscova un meci amical cu Rusia. Ultimul joc din Rugby Europe Championship, cel pe teren propriu în compania Belgiei, se va disputa în 1 noiembrie.

 

* Foto: super-liga.ro

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here