RUGĂ ȘI COLINDĂ – Duminică, concert de colinde la Muzeul Judeţean de Artă din Baia Mare: intrarea este gratuită, pe bază de rezervare

0
279

CONCERT DE COLINDE. Duminică, 19 decembrie, la ora 13,00, la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», Corala Armonia (dirijor Adrian Iercoșan, solist prof. Cristina Ioan, acompaniați la pian de prof. Sorina Gherman) susține concertul “Rugă și colindă”.

 

Intrarea la eveniment este gratuită, însă organizatorii au anunțat prin managerul muzeului, Robert Strebeli, că publicul doritor să participe trebuie să anunțe anticipat, rezervările putând fi făcute telefonic (la numărul 0749.730.986) sau prin e-mail (la adresa [email protected]). Ce asemenea, accesul este permis doar persoanelor vaccinate, iar purtarea măștii pe toată durata evenimentului este obligatorie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here