RIDICOL – Deputatul „trădător” și exclus din PSD, Bota, se crede deja astronautul Armstrong: „Un sacrificiu mic, un pas important pentru România”

1
923
Sorin Bota (Foto: tirmagazin.ro)

MESAJUL LUI BOTA. Deputatul maramureșean Sorin Marius Bota, exclus din PSD după ce a “trădat” cauza social-democrată votând moțiunea care a dus la căderea Guvernului PSD, a remis presei un comunicat în care parafrazează cuvintele rostite de astronautul american Neil Armstrong, în 20 iulie 1969, în momentul în care a ieșit din Modulul Eagle și a devenit primul om despre care se presupune că ar fi pășit pe suprafața Lunii.

 

“One small step for a man, one giant leap for mankind” („Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru omenire”), replică gândită de cercetătorul britanic Gary Peach și rostită de Armstrong, s-a metamorfozat în variantă pesedistă în „Un sacrificiu mic, un pas important pentru România”. Aceasta este chintesența mesajul post-trădare a deputatului Bota, care, cel mai probabil, nu rămâne prea mult timp un exclus, urmând să fie înregimentat de PSD 2, adică de partidul fostului pesedist Victor Ponta, Pro România.

 

Sigur, venind din interiorul unui sistem politic falimentar, spusele lui Bota au valoare de argumente ale unei situații observate de mulți și resimțite de toți. Pregătiți-vă popcorn și lecturați integral mesajul lui Bota. “Am fost numit trădător pentru că am avut curaj să mă manifest democratic și să nu fiu de acord cu ceea ce se întâmplă azi în PSD. La cum se desfășoară lucrurile în prezent, PSD se îndreaptă în mod evident spre un dezastru iminent.

 

Liderii CEx-ului mic și toxic nu au înțeles nimic, iar cei ai CEx-ului unanim sunt consecvenți, însă, din păcate, consecvența lor este cât se poate de nocivă. Nu votul meu, sau al exclușilor, a determinat caderea Guvernului. Majoritatea era oricum pierdută. M-am exprimat împotriva unei conduceri toxice pentru partid și țară și nu m-am lăsat “împăcat”.

 

Peste câteva luni, reprezentanții din teritoriu (primari, consilieri, membrii PSD) vor vedea altfel evenimentele, în lumina realității, și îmi vor da dreptate. Ceea ce eu sper este ca până atunci foștii mei colegi de partid să se descotorosească de cei care azi îi conduc și care se încadrează la categoria „Impostori” și să aibă curajul votului, votul fiecăruia dintre ei reprezintă buturuga mică ce răstoarnă carul mare al mediocrității, incompetenței și corupției. Abia după ce se va face curățenie în interior, PSD va redeveni un partid credibil, respectat și frecventabil. Chiar dacă adevărul doare, uneori binele trebuie făcut cu forța.

 

Rămân același om devotat valorilor, principiilor, corectitudinii. Nu mă pot schimba. Votul de încredere pe care eu l-am primit de-a lungul mai multor mandate m-a responsabilizat și m-a făcut să înțeleg că reprezint oamenii nu interesele meschine”, scrie Bota, căruia îi urăm un călduros “Bun venit în PSD 2”, adică în Pro România.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here