REZULTATE SONDAJ – Tandemul Klaus Iohannis – PNL rămâne preferatul românilor în sondaje

0
348

ADVERTORIAL POLITIC. Cu câteva săptămâni înainte de debutul oficial al campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la aceste alegeri, se află pe primul loc în toate sondajele de opinie, la mare distanță de plutonul celorlalți candidați. Și  PNL se află în continuare pe primul loc în preferințele românilor, principalul partid de Opoziție dominând sondajele de opinie încă înainte de alegerile europarlamentare din luna mai.

 

Președintele Klaus Iohannis este candidatul preferat al românilor, având circa 45% din opțiuni, în vreme ce următorul clasat în top este candidatul USR, Dan Barna, care adună doar 17% din voturile românilor.

 

De remarcat că PSD înregistrează o premieră neagră, întrucât este pentru prima data în 30 de ani când are un candidat ce pare să nu aibă nicio șansă de a intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă având doar 8% din intențiile de vot, un scor aflat la jumătatea celui deținut de partid.

 

De asemenea, legat de partide, trebuie subliniat faptul că PNL continua să se afle în fruntea topului, având peste 28% din preferințele votanților români.

 

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, este optimist și crede în victoria candidatului partidului la alegerile prezidențiale. ,,Mă bucur că românii au în continuare încredere în noi și susțin candidatura președintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

 

Românii știu că președintele Iohannis a blocat capturarea României de către PSD, a asigurat stabilitatea statului și s-a luptat cu cea mai puternică și nocivă majoritate parlamentară PSD, pentru a împiedica abuzurile pe bandă rulantă făcute de actuala putere. Prin sesizările constante la Curtea Constituțională, la Comisia de la Veneția, cu sprijinul opoziției și cu susținerea partenerilor strategici europeni și americani, s-a reușit în cele din urmă să se mențină un echilibru și să nu fie afectate bazele fundamentale ale democrației.

 

Optimismul meu e dat nu doar de cifrele din sondaje, ci și de întâlnirile și discuțiile constante cu oamenii. Românii au încredere în președintele Iohannis și în capacitatea lui de a construi, împreună cu un guvern responsabil, o Românie normală, o Românie funcțională”.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here