REZULTATE – CS Marta Baia Mare se mai poate califica în semifinala Campionatului Național de junioare I doar prin jocul rezultatelor

0
529

HANDBAL FEMININ. După un prim meci foarte bun în turneul final al Campionatului Național de handbal feminin rezervat junioarelor I, în care CS Marta Baia Mare a reușit o remiză (26-26, la pauză 12-13) cu una dintre principalele candidate la titlul național, CSM Târgu Mureș, echipa maramureșeană a pierdut ieri, la limită, cu ASC Corona 2010 Brașov (echipă antrenată de Simona Gogîrlă, Vasile Curiţeanu şi Eugen Ciulei).

 

Deși la pauză băimărencele conduceau cu 3 goluri (20-17), la final tabela de marcaj a indicat 31-30 pentru echipa brașoveană, clasată după primele două meciuri pe primul loc al Grupei A, cu maximum de puncte (4). Pentru CS Marta au marcat: Șamanț (7 goluri), Jolobovich (7), Zinatulina (4), Bochiș (3), Pricop (3), Ivanenko (2), Tovt (2), Asaftei (2).

 

Diana Șamanț (Marta Baia Mare) a fost descalificată în minutul 29 (până atunci a înscris 7 goluri!), primind direct cartonaș roșu. De asemenea, antrenorul Ioan Marta a primit eliminare la bancă în minutul 49, după care a primit cartonaș roșu în minutul 51. CS Marta Baia Mare ocupă locul 3 în grupă, cu 1 punct și golaveraj 56-57 (-1).

 

Astăzi au loc ultimele meciuri din grupă, băimărencele urmând să întâlnească, de la ora 13.30, LPS Brăila, echipă situată pe ultimul loc al grupei, fără niciun punct – ieri, brăilencele au fost învinse cu 29-21 de târgumureșence.

 

Turneul final al Campionatului Național de handbal feminin rezervat junioarelor I se desfășoară în Sala Sporturilor “Gheorghe Barițiu” din Turda. Conform regulamentului FRH, în semifinale se califică primele două echipe din grupe. În cazul unei victorii scontate a băimărencelor, acestea se pot califica (de pe locul 2) în semifinale în cazul unei înfrângeri a târgumureșencelor.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here