REZULTATE – CS Marta Baia Mare se mai poate califica în semifinala Campionatului Național de junioare I doar prin jocul rezultatelor

0
365

HANDBAL FEMININ. După un prim meci foarte bun în turneul final al Campionatului Național de handbal feminin rezervat junioarelor I, în care CS Marta Baia Mare a reușit o remiză (26-26, la pauză 12-13) cu una dintre principalele candidate la titlul național, CSM Târgu Mureș, echipa maramureșeană a pierdut ieri, la limită, cu ASC Corona 2010 Brașov (echipă antrenată de Simona Gogîrlă, Vasile Curiţeanu şi Eugen Ciulei).

 

Deși la pauză băimărencele conduceau cu 3 goluri (20-17), la final tabela de marcaj a indicat 31-30 pentru echipa brașoveană, clasată după primele două meciuri pe primul loc al Grupei A, cu maximum de puncte (4). Pentru CS Marta au marcat: Șamanț (7 goluri), Jolobovich (7), Zinatulina (4), Bochiș (3), Pricop (3), Ivanenko (2), Tovt (2), Asaftei (2).

 

Diana Șamanț (Marta Baia Mare) a fost descalificată în minutul 29 (până atunci a înscris 7 goluri!), primind direct cartonaș roșu. De asemenea, antrenorul Ioan Marta a primit eliminare la bancă în minutul 49, după care a primit cartonaș roșu în minutul 51. CS Marta Baia Mare ocupă locul 3 în grupă, cu 1 punct și golaveraj 56-57 (-1).

 

Astăzi au loc ultimele meciuri din grupă, băimărencele urmând să întâlnească, de la ora 13.30, LPS Brăila, echipă situată pe ultimul loc al grupei, fără niciun punct – ieri, brăilencele au fost învinse cu 29-21 de târgumureșence.

 

Turneul final al Campionatului Național de handbal feminin rezervat junioarelor I se desfășoară în Sala Sporturilor “Gheorghe Barițiu” din Turda. Conform regulamentului FRH, în semifinale se califică primele două echipe din grupe. În cazul unei victorii scontate a băimărencelor, acestea se pot califica (de pe locul 2) în semifinale în cazul unei înfrângeri a târgumureșencelor.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ