REZULTAT TRAGERE LA SORȚI – Adversarele Progresul Șomcuta Mare și CSM Sighetu Marmației în barajul pentru menținerea/promovarea în Liga a III-a

0
617
Progresul Șomcuta Mare, CSM Sighetu Marmației

BARAJ – LIGA A III-A. Miercuri, 13 mai 2021, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga a III-a la fotbal. Echipele maramureșene Progresul Șomcuta Mare (aflată pe loc retrogradabil în Seria 10-a a Ligii a III-a, locul 9) și CSM Sighetu Marmației (campioana județeană a Ligii a IV-a) au fost introduse în urnele grupei regionale 7 (au fost 7 grupe regionale, împărțite pe criteriul geografic în câte 6 echipe: 3 echipe de Liga a III-a și 3 echipe de Liga a IV-a, acestea fiind împerecheate pe criteriul meciurilor între echipe din ligi diferite).

 

În această urnă a 7-a au fost introduse echipele de Liga a IV-a Rapid Jibou (Sălaj), CSM Sighetu Marmației (Maramureș) și CS Iernut (Mureș) și echipele de Liga a III-a Luceafărul Oradea (Bihor), Progresul Șomcuta Mare (Maramureș) și CS Ocna Mureș (Alba).

 

Din fericire/nefericire, cele două echipe maramureșene vor juca între ele, deci măcar una va rămâne/promova în Liga a III-a.

 

Primul meci se va juca în 16 mai la Șomcuta Mare, iar returul va avea loc în 23 mai, la Sighetu Marmației. Iată cele 3 meciuri din această grupă regională:

 

Rapid Jibou – Luceafărul Oradea

CS Ocna Mureș – CS Iernut

Progresul Șomcuta Mare – CSM Sighetu Marmației.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here