REZULTAT – Minaur Baia Mare a încheiat la egalitate primul meci de pregătire în Antalya, cu kazahii de la FC Kaisar Kyzylorda

0
260

PREGĂTIRE ÎN ANTALYA. Vineri, 3 februarie 2023, în Antalya, Minaur Baia Mare a încheiat la egalitate în primul meci amical din turneul de pregătire din Turcia, cu kazahii de la FC Kaisar Kyzylorda, echipă care activează în prima ligă kazahă. Băimărenii au început partida în următoarea formulă: Avram – Alexe, Mondragon, Iacob, Stoian – Rotar, Donca, Stănescu, Chitaș – Ciocan, Berisha.

 

Prima repriză a consemnat și rezultatul final, 1-1, golul băimărenilor (care au deschis scorul) fiind înscris de kosovarul cu cetățenie suedeză Valmir Berisha (26 de ani, adus în urmă cu câteva zile de la Oțelul Galați), kazahii egalând prin atacantul Elzhas Altynbekov (29 de ani).

 

Conform clubului kazah, meciul nu a fost unul programat anticipat, ci stabilit la fața locului (deși, conform contractului încheiat între Minaur și firma organizatoare a cantonamentului din Antalya, ultima avea în atribuții și organizarea a 4 meciuri de pregătire): “într-un joc neprogramat, antrenorul (n.red., Abildayev Sultan Tokataevici) a fost bucuros să arate încredere în jucătorii locali (n.red., kazahi)”. De aceea și ora matinală la care s-a disputat (10.00, ora României).

 

* Foto: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here