REZULTAT ALEGERI – Lista USR pentru alegerile europarlamentare din 2019

1
290

EUROPARLAMENTARE. USR și-a ales candidații la alegerile europarlamentare din mai 2019. Este pentru prima dată când într-un partid din România votul s-a desfășurat transparent, printr-un sistem electronic securizat și verificabil, nu prin aranjamente de culise sau decizii discreționare. Peste 80 de candidați s-au înscris în cursă, au străbătut țara în campanie pentru a-și prezenta platformele electorale și a se face cunoscuți alegătorilor. Prezența la vot a fost de 82%.

 

Uniunea Salvați România – USR demonstrează că este cel mai european partid din România și că valorile democrației pot fi reprezentate cu succes la Bruxelles. Felicitări căștigătorilor și succes în campania națională din primăvară!

 

  1. Ghinea Cristian – Sector 3
    2. Armand Clotilde-Marie-Brigitte – Sector 1
    3. Ștefănuță Nicolae Bogdănel – Sibiu
    4. Botoș Vlad-Marius – Arad
    5. Gheorghe Vlad-Dan – Sector 6
    6. Reniuț Anamaria Naomi – Brașov
    7. Ghelmez Radu-Ionuț – Diaspora
    8. Mihaiu Radu Nicolae – Sector 2
    9. Lorincz Iulian Ștefan – Diaspora
    10. Cristian Adriana – Cluj
    11. Crișan Camelia Carmen – Sector 6
    12. Țăranu George – Iași
    13. Gurlui Silviu-Octavian – Iași
    14. Stoian Teodora – Sector 3
    15. Vărzaru Alexandru-Gabriel – Timiș

 

Conducerea USR Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here