REZULTAT ALEGERI – Liga Studenților “Pintea Viteazul” din Baia Mare are o nouă conducere pentru următorii 2 ani

0
449

ORGANIZARE – STUDENȚI. Asociația Liga Studenților “Pintea Viteazul” Baia Mare și-a ales un nou Birou de Conducere. Noua conducere, al cărei mandat este de 2 ani, va fi responsabilă de activitatea organizației, care constă, în principal, în reprezentarea drepturilor și intereselor studenților din Baia Mare, la nivel local și național, dar și implementarea de noi proiecte care să ofere noi oportunități și dezvoltare profesională tinerilor.

 

Structura noului de Birou de Conducere este următoarea:

  • Președinte – Evelin Pop;
  • Secretar General – Szilvia Deak;
  • Vicepreședinte HR – Diana Dulf;
  • Vicepreședinte IT&Image – Voicu Babiciu.

 

Biroul de Conducere al asociației studențești beneficiază și de o structură-suport nou creată în cadrul organizației, respectiv Consiliul Consultativ, format din Dragoș Bora (președintele anterior al organizației) și Daniel Danci (fost vicepreședinte IT&Image al organizației), care va supraveghea activitatea noii conduceri în primii ei pași spre reprezentarea studențească din Baia Mare.

 

* Foto generică: @Asociația Liga Studenților “Pintea Viteazul” Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here