REVELIONUL BĂIMĂRENILOR – Concert 3 Sud Est, în Baia Mare, de Anul Nou

0
399

SHOW. Băimărenii vor întâmpina Noul An cu un concert. Duminică, 31 decembrie, de la ora 23, pe scena amplasată în Centru Vechi al municipiului Baia Mare (Piața Libertății) are loc concertul susținut de trupa 3 Sud Est. Spectacolul se desfășoară sub egida „Revelionul băimărenilor”.

 

„Revelionul băimărenilor” este parte din evenimentul cultural „Baia Mare are suflet”, organizat de municipalitatea Băii Mari, care a debutat în 30 noiembrie 2017 și se va încheia în 1 ianuarie 2018, o dată cu Concertul de Anul Nou susținut de clujenii de la Opera Group Project.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here