REVELION ÎNSÂNGERAT – Bătaie colectivă violentă de Revelion, la clubul Hotelului Magus din Baia Mare: 3 victime transportate la spital

1
6344

BĂTAIE DE REVELION. Numeroase echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare și trei echipaje de ambulanță (două ale Serviciului de Ambulanță Județean și unul EPA SMURD) au intervenit în prima dimineață a anului 2020 la clubul Evergreen al Hotelul Magus (4 stele), situat pe Dealul Dura, acolo unde la finalul petrecerii de Revelion a avut loc o violentă bătaie generlizată care a implicat mai mulți tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice.

 

Conform directorului medical al SAJ Maramureș, Alexandru Ilieș, în urma agresiunilor violente, trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Baia Mare, două dintre acestea prezentând traumatisme cranio-faciale, iar una, traumatism la un picior.

 

Martori oculari au precizat că în bătaie, care a pornit din clubul hotelului (Evergreen) și s-a extins în parcarea acestuia și în curtea unei firme din apropiere, au fost implicați peste 10 tineri care s-au lovit reciproc, inclusiv cu sticle. Conform Poliției județene, în cauză a fost inițiat un dosar penal și cercetările sunt în curs.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here