REUȘITĂ – 2,55 milioane de lei este valoarea amendamentelor depuse de consilierii liberali și votate în bugetul pe 2022 al municipiului Baia Mare

1
342

BUGET 2022 – BAIA MARE. În bugetul pe 2022 al Municipiului Baia Mare, votat în cadrul ședinței Consiliului Local, se regăsesc amendamentele depuse de consilierii liberali pentru dezvoltarea și modernizarea orașului, valoarea acestora ridicându-se la 2.550.000 lei. Amendamentele susținute de consilierii liberali și votate de plenul Consiliului Local Baia Mare vizează dezvoltarea infrastructurii orașului și modernizarea sistemului de sănătate, obiective importante pentru calitatea vieții băimărenilor.

 

Astfel, în urma propunerilor făcute de consilierii PNL se vor aloca anul acesta 50.000 lei pentru  Pasaj rutier zona Independenței intersecție cu strada Europa, 100.000 lei pentru Modernizare și reabilitare pod peste râul Săsar, strada Europa, 100.000 lei pentru Drumul Județean 183 – Izvoare DN18 (proiect inclus la finanțare prin Programul Național de Investiţii “Anghel Saligny”), 1.450.000 lei pentru Varianta Ocolitoare pentru Municipiul Baia Mare, 100.000 lei pentru Pasaj Clubul Văcarilor și 100.000 lei pentru Pasaj Italsofa.

 

În funcție de evoluția proiectelor în teren, consilierii liberali vor solicita suplimentarea acestor sume la rectificările bugetare din acest an, deoarece este important ca aceste proiecte să fie finalizate cât mai repede, în beneficiul băimărenilor și al economiei orașului.

 

În urma amendamentului depus de consilierii liberali, s-au alocat și 400.000 lei pentru operaționalizarea blocului operator chirurgie cardiovasculară, prin achiziționarea aparaturii medicale necesare, în baza unui parteneriat cu Spitalul Județean Baia Mare. De asemenea, tot în baza unui amendament depus de consilierii liberali s-au alocat 50.000 de lei pentru Poligonul auto-moto al orașului.

 

Pe lista de investiții a municipiului Baia Mare în 2022 se află, la inițiativa reprezentanților PNL în Consiliul Local, proiectul de expropriere și reabilitare a Casei Iancu de Hunedoara, clădire emblematică a orașului, pentru care s-au alocat anul acesta 200.000 lei.

 

Țin să le mulțumesc tuturor consilieri locali băimăreni care au înțeles nevoia de dezvoltare și modernizare a orașului și au susținut prin votul lor amendamentele depuse de colegii mei, amendamente care vizează dezvoltarea infrastructurii rutiere și modernizarea sistemului de sănătate. E important ca dincolo de diferențele politice, ideologice, să existe consens pe proiectele importante pentru oraș și pentru băimăreni. Baia Mare are nevoie de infrastructură modernă, de investiții și de proiecte care să aducă dezvoltare orașului și bunăstare pentru cetățeni, a declarat președintele PNL Baia Mare, deputatul Călin Bota.

 

Biroul de presă PNL Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Dar de proiectele imobiliare ale liberalilor cind ne spuneti ? Au batut palma cu kake sau nu ? Primeste kake niste apartamente pt suplimentarea etajelor sau nu ? Tagirlas mai impinge caruta lui kake or ba ? Acuma cind kake a luat condamnarea ii va lua tagirlas apartamentele inapoi ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here