RETROSPECTIVĂ – În 2018, Ministerul Sănătății a investit în unitățile sanitare publice din Maramureș 1 milion de euro

1
209

INVESTIȚII. Conform cuantumului investițiilor alocate în primele 10 luni ale anului 2018 de Ministerul Sănătății în unitățile sanitare publice din județul Maramureș s-a investit 2,13% din suma totală, investită la nivel național.

 

Aproape 1 milion de euro (respectiv, 4.612.000 de lei) a investit ministerul în Maramureș în spitale, dispensare medicale, policlinici, centre de diagnostic și tratament, ambulatorii integrate spitalelor și de specialitate, preventorii, cabinete medicale (de familie, de specialitate, școlare), cabinete stomatologice, laboratoare medicale, farmacii etc.

 

La nivel național, Maramureș se situează, din acest punct de vedere, pe locul 13 (sume mai mari fiind investite în București și în județele Timiș, Vrancea, Hunedoara, Cluj, Sălaj, Suceava, Iași, Constanța, Mureș, Neamț și Prahova). Comparativ cu 2017, suma alocată la nivel național (217 milioane de lei) este semnificativ mai mare – anul trecut, cheltuielile de natura investițiilor însumând 75 de milioane de lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca este adevarat si este foarte bine! Conditiile sunt bune in spital dar PROBLEMA ESTE LA PERSONAL! Am fost cu cineva la urgente pentru o treaba minora si a trebuit sa stea 6 ore!!! Pur si simplu nu a fost bagata in seama! Apoi a fost trimisa la o radiografie unde a mai stat cateva zeci de minute, a venit cu rezultatul si a mai stat cateva zeci bune de minute pana s-a sinchisit asistenta sa-o invite inauntru, apoi….apoi pur si simplu au trecut 6 ore de cand a pus piciorul in Spitalul Judetean CONSTANTIN OPRIS Baia Mare! E trist si umilitor! Credeti-ma ca nu va mint!Oare se justifica salariile lor mari?! Doar intreb!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here