RETRAGERE – Șeful STS Maramureș, general Marin Bancoș, a trecut în rezervă: la comanda direcției județene a fost desemnat colonel Daniel Mic

5
8554

STS MARAMUREȘ. Directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS – denumirea oficială actuală este Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale) Maramureș, general de brigdă Marin Bancoș (56 de ani), a trecut în rezervă. La comanda Direcției Județene Telecomunicații Speciale Maramureș a fost desemnat, până în 16 mai 2023, colonel Daniel Mic, șef al Biroului Echipamente și Servicii Rețea din cadrul STS Maramureș. La ceremonia trecerii în rezervă a fost prezent și directorul STS, general locotenent Ionel Sorin Bălan, care i-a conferit lui Bancoș emblema de onoare a STS.

 

Marin Bancoș (foto mic dreapta), absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Institutului Politehnic București (promoția 1990) și al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (promoția 1999), a fost în STS din 1993 până la retragere, timp de 30 de ani (întreaga sa carieră militară). A fost la comanda STS Maramureș din anul 1999. În decembrie 2021 i-a fost conferit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Baia Mare.

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Dincolo de comentarii..nereale pot afirma ca si-a indeplinit misiunea si sarcinile de serviciu in locul incredintat. Un om onest, drept si luptator pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, un om apreciat de autoritatile locale cat si de subalterni.. Sunt onorat de -al fi cunoscut ocazional ramanand acelas OM.Felicitari domnul General !

    • Da. Unul dintre putinii oameni onesti, f respectat de colegi, un profesionist adevarat. Mult respect pentru domnul Bancos. Sincere felicitari lsi domnului Mic. Un om super, din toate punctele de vedere. Jos palaria

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here