REȚEAUA – Trei băimăreni au fost reținuți pentru trafic de minore, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate

0
324

OPERAȚIUNE. Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi a luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș, au efectuat luni, 22 octombrie, o percheziţie auto și trei percheziții domiciliare în Baia Mare la persoane bănuite de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor şi lipsire de libertate în mod ilegal.

 

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile şi agende. Conform anchetatorilor, trei persoane, care au fost duse la sediul DIICOT Maramureș, ar fi recrutat şi exploatat sexual mai multe minore, folosind violenţe fizice şi verbale.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here