REȚEAUA CANABIS – 30 de kilograme de canabis descoperite în urma unei acțiuni a DIICOT și Poliției în Maramureș și Bistrița-Năsăud

0
553

COMERCIANȚI DE DROGURI, PRINȘI. Joi, 16 martie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Bistrița-Năsăud împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și Serviciilor Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție ale județelor Bistrița-Năsăud, Maramureș, Mureș și Cluj și cu suportul de specialitate asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 11 percheziţii domiciliare în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, într-o cauză având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

 

În cauză s-a reținut că, începând cu anul 2022, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) și substanțe cu efecte psihoactive consumatorilor din județele Cluj și Bistrița-Năsăud, contra unor sume de 50 și 100 de lei/gram.

 

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate astăzi au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 30 de kilograme de canabis, 3 kilograme de substanțe psihoactive, sumele de 80.400 lei și 710 euro, o mașină de numărat bani, 490 de plicuri noi cu sistem ziplock, 7 grindere, mai multe terminale mobile și dispozitive de stocare a datelor.

 

Peste 20 de persoane au fost aduse pentru audieri la sediul DIICOT Bistrița-Năsăud.

 

* Foto: @Poliția Română via DIICOT



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here