RESURSE MINERALE – Se concesionează un perimetru cu apă termală terapeutică în Ocna Șugatag

0
588

CONCESIUNE. Un mic perimetru cu apă termală terapeutică din Ocna Șugatag a fost scos la concurs public de ofertă pentru concesionare de către Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM). Perimetrul ce se dorește a fi concesionat are suprafața de 0,5 hectare.

 

Societățile care doresc să depună oferte trebuie să prezinte scrisoarea de bonitate financiară și dovada disciplinei financiar-fiscale (certificate constatatoare/adeverințe emise de autoritățile publice care administrează bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, bugetul Fondului Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate, bugetul asigurărilor pentru șomaj, bugetul asigurărilor pentru accidente de muncă și boli profesionale și bugetele locale).

 

Termenul de depunere a ofertelor este 24 mai, ofertele urmând să fie deschise la începutul lunii iunie 2018.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here