RESURSE – Legea resurselor hidrominerale va fi revizuită: ministrul Economiei a motivat modificarea

0
176

DECIZIE. Ministerul Economiei, maramureșeanul Gheorghe Șimon, a retras proiectul Legii resurselor hidrominerale pentru a fi revizuit, fiind vizate aspecte ce țin de calitate și cantitatea vândută. Noua formulă a legii ar putea ajunge în Parlament în sesiunea următoare, împreună cu alte două proiecte, respectiv Legea mineritului și cea a redevențelor.

 

„Dorim să nu se facă fraudă la tot ceea ce înseamnă apă îmbuteliată pe care o găsim la raft, că de aceasta vorbim, nu ne referim la cetățeanul care își ia apa din fântână! Tot ce este îmbuteliat și este pe raft vrem să știm de unde vine, ce conține și câte sticle s-au îmbuteliat”, a motivat Gheorghe Șimon retragerea pentru revizuire a proiectului Legii resurselor hidrominerale.

 

Ministrul Economiei a mai afirmat că există intenția de a fi realizată o investiție la nivelul Societății Naționale a Apelor Minerale în cinci fabrici de îmbuteliere a apei.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here