REPARAȚII – Lucrări de 16,5 milioane de lei la tunelul CFR din Runcu: s-a închis traficul feroviar între Vișeu de Jos și Sighetu Marmației

0
604

OFICIAL. Din cauza lucrărilor de întreținere care se fac la tunelul din Runcu, CFR a anunțat că până în 23 noiembrie 2019 închide traficul feroviar între Vișeu de Jos și Sighetu Marmației, călătorii urmând să fie transbordați în următoarele două luni cu autobuze puse la dispoziție de CFR Călători.

 

Tunelul CFR de la Runcu este situat pe linia Valea Vișeului – Petrova, între stațiile de cale ferată Valea Vișeului și Leordina. Lucrarea este evaluată la 16,5 milioane de lei. În 2017, CFR a mai anunțat lucrări de reparații capitale la tunelul Runcu (atunci s-a consolidat și portalul de ieșire din tunelul Drăgoioasa, de pe linia Iza – Vișeu de Jos).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here