REORGANIZARE – Decizii în PNL Maramureș: Felician Cerneștean – secretar general, Cristian Niculescu-Țâgârlaș, purtător de cuvânt

0
920
Felician Cerneștean și Cristian Niculescu-Țâgârlaș

DECIZII. Forul de conducere al PNL Maramureș a luat, în Biroul Politic Județean, câteva decizii de reorganizare a conducerii executive, printre acestea fiind și numirea în funcția de secretar general al filialei județene a lui Felician Cerneștean, care este și consilier județean al liberalilor în forul administrativ al Maramureșului. De asemenea, Cristian Niculescu-Țâgârlaș, reprezentant al PNL în forul administrativ al municipiului reședință de județ, a fost numit purtător de cuvânt al filialei județene.

 

În fine, printre deciziile de reorganizare a conducerii filialei PNL Maramureș luate de Biroul Politic Județean al liberalilor, întrunit la sfârșitul săptămânii, a fost și numirea în funcția de secretar executiv a Danielei Bledea (vicepreședinte PNL Sighetu Marmației) și în funcția de trezorier a unuia dintre vicepreședinții filialei, Doru Alexandru Lazăr (consilier județean).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here