REORGANIZARE – Decizii în PNL Maramureș: Felician Cerneștean – secretar general, Cristian Niculescu-Țâgârlaș, purtător de cuvânt

0
236
Felician Cerneștean și Cristian Niculescu-Țâgârlaș

DECIZII. Forul de conducere al PNL Maramureș a luat, în Biroul Politic Județean, câteva decizii de reorganizare a conducerii executive, printre acestea fiind și numirea în funcția de secretar general al filialei județene a lui Felician Cerneștean, care este și consilier județean al liberalilor în forul administrativ al Maramureșului. De asemenea, Cristian Niculescu-Țâgârlaș, reprezentant al PNL în forul administrativ al municipiului reședință de județ, a fost numit purtător de cuvânt al filialei județene.

 

În fine, printre deciziile de reorganizare a conducerii filialei PNL Maramureș luate de Biroul Politic Județean al liberalilor, întrunit la sfârșitul săptămânii, a fost și numirea în funcția de secretar executiv a Danielei Bledea (vicepreședinte PNL Sighetu Marmației) și în funcția de trezorier a unuia dintre vicepreședinții filialei, Doru Alexandru Lazăr (consilier județean).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ