REMONTADA – Știința Baia Mare, victorie cu 18-12 pe terenul campioanei en-titre după o revenire fantastică în Cupa Regelui

0
113

RUGBY. CSM Știința Baia Mare a învins-o pe campioana en-titre, Timișoara Saracens, cu 18-12, după ce a fost condusă cu 12-0, într-un meci din etapa a II-a a Cupei Regelui. Bănățeni au jucat cu trofeul pe masă, o victorie în meciul cu echipa băimăreană aducându-le trofeul ediției 2017 – în prima etapă Timișoara Saracens a învins-o pe Steaua București (meci în care fostul jucător al Științei Baia Mare, John Leiataua, a marcat două eseuri la prima prezență în tricoul Timișoarei Saracens).

 

Până acum, timișorenii și maramureșenii s-au întâlnit de trei ori în cadrul Cupei Regelui, de două ori câștigând echipa din Baia Mare – Timișoara Saracens s-a impus doar în finala din 2015. Victoria Științei Baia Mare a relansat competiția, dând și celor de la Steaua București șanse matematice de a se impune în această ediție a Cupei Regelui.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ