REÎNVESTIRE – Cristian Dragotă, procuror șef al DIICOT Maramureș pentru următorii 3 ani

0
252

DIICOT. Cristian Ioan Dragotă a fost reînvestit, în 17 iulie 2019, în funcția de procuror șef al Biroului teritorial Maramureș din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) pentru o perioadă de 3 ani, în urma unei decizii a magistraților Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

 

Dragotă a intrat în magistratură în vara anului 2008, ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în 2014 a venit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, iar din aprilie 2016, la conducerea Biroului Teritorial Maramureș al DIICOT, înlocuind-o pe procurorul Delia Adomnicăi, căreia i-a încetat mandatului de procuror şef.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ