REÎNVESTIRE – Cristian Dragotă, procuror șef al DIICOT Maramureș pentru următorii 3 ani

0
1027

DIICOT. Cristian Ioan Dragotă a fost reînvestit, în 17 iulie 2019, în funcția de procuror șef al Biroului teritorial Maramureș din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) pentru o perioadă de 3 ani, în urma unei decizii a magistraților Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

 

Dragotă a intrat în magistratură în vara anului 2008, ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în 2014 a venit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş, iar din aprilie 2016, la conducerea Biroului Teritorial Maramureș al DIICOT, înlocuind-o pe procurorul Delia Adomnicăi, căreia i-a încetat mandatului de procuror şef.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here