REGLEMENTARE – Cristian Anghel iese din stare de incompatibilitate şi renunţă la şefia Spitalului de Psihiatrie

0
312
Cristian Anghel

RENUNŢARE. Cristian Anghel, fostul primar al Băii Mari, acum consilier judeţean din partea PER, a cărei preşedinţie o deţine la nivel judeţean, a anunţat astăzi că renunţă la funcţia de manager al Spitalului de Psihiatrie din Cavnic, pentru a ieşi din starea de incompatibiliate cu funcţia de consilier judeţean.

 

Aşadar, Anghel va rămâne consilier judeţean, deocamdată singurul reprezentant al PER Maramureş, după ce Mircea Ciocan a renunţat la demnitate în urma numirii sale interimare la conducerea Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare.

 

Starea de incompatibilitate a lui Anghel a fost sesizată şi făcută publică de 2mnews în 15 februarie, la scurt timp după ce primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a anunţat că l-a numit pe consilierul judeţean Anghel la conducerea spitalului.

 

La acel moment, Anghel declara pentru 2mnews: „Am aflat după numire de starea de incompatibilitate. La momentul numirii mi s-a spus că nu există nicio problemă şi mi s-a părut o provocare interesantă, de aceea am şi acceptat funcţia. Sigur, mă voi decide în termenul prevăzut de lege (n.red., 30 de zile de la numire)”. Şi s-a decis, respectiv a renunţat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here