REGLEMENTARE – Cristian Anghel iese din stare de incompatibilitate şi renunţă la şefia Spitalului de Psihiatrie

0
216
Cristian Anghel

RENUNŢARE. Cristian Anghel, fostul primar al Băii Mari, acum consilier judeţean din partea PER, a cărei preşedinţie o deţine la nivel judeţean, a anunţat astăzi că renunţă la funcţia de manager al Spitalului de Psihiatrie din Cavnic, pentru a ieşi din starea de incompatibiliate cu funcţia de consilier judeţean.

 

Aşadar, Anghel va rămâne consilier judeţean, deocamdată singurul reprezentant al PER Maramureş, după ce Mircea Ciocan a renunţat la demnitate în urma numirii sale interimare la conducerea Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare.

 

Starea de incompatibilitate a lui Anghel a fost sesizată şi făcută publică de 2mnews în 15 februarie, la scurt timp după ce primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ, a anunţat că l-a numit pe consilierul judeţean Anghel la conducerea spitalului.

 

La acel moment, Anghel declara pentru 2mnews: „Am aflat după numire de starea de incompatibilitate. La momentul numirii mi s-a spus că nu există nicio problemă şi mi s-a părut o provocare interesantă, de aceea am şi acceptat funcţia. Sigur, mă voi decide în termenul prevăzut de lege (n.red., 30 de zile de la numire)”. Şi s-a decis, respectiv a renunţat.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ