RECUNOAȘTERE – Polițistul sighetean Ioan Oniga, distins cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

0
3491

DISTINCȚIE. Comisar-şef de poliţie Ioan Oniga (52 de ani), ofiţer sighetean cu o carieră de aproape 30 de ani în structurile de poliţie și care din anul 2006 este adjunct al șefului Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, a fost distins luni, 19 iulie 2021, cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), distincție oferită de ministrul de Interne, Lucian Bode, cu ocazia Zilei MAI.

 

Motivația acordării distincției a fost că polițistul sighetean “s-a implicat direct în implementarea cu succes a zeci de proiecte finanţate din fonduri europene, începând cu anul 2007”. În prezent, ofiţerul coordonează desfăşurarea Proiectului de cooperare transfrontalieră România-Ucraina privind reabilitarea sediului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicovu de Sus.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here