RECUNOAȘTERE – Biochimistul care a cercetat asasinarea șefului Postului de poliție din Vișeu de Jos a primit distincția Polițistul anului

0
452

POLIȚIA. În cadrul Galei „Poliţistul anului”, desfăşurată la Cercul Militar Naţional în prezența conducerii Ministerului Afacerilor Interne, celor care s-au remarcat în meseria de polițist li s-au decernat distincția de Polițistul anului – au fost șase categorii de premiere: „Ordine şi Siguranţă Publică”, „Investigarea şi Combaterea Criminalităţii”, „Combaterea Criminalităţii organizate”, „Suport Operativ”, „Suport misiuni şi activităţi” şi „Premiul special”.

 

La categoria „Suport Operativ”, unul dintre câştigătorii premiului „Poliţistul anului” a fost comisarul de poliţie Adrian-Constantin Hubca, expert criminalist – Laboratorul de analize genetice al Institutului Naţional de Criminalistică, remarcat prin efectuarea a numeroase expertize criminalistice în domeniul geneticii judiciare. Între activităţile pe care le-a desfăşurat, a fost subliniată cercetarea la faţa locului în cauza omorului deosebit de grav din Maramureş, a cărui victimă a fost șeful Postului de poliție din Vișeu de Jos, agent de poliţie Gheorghe Nistor, ucis cu trei lovituri de cuțit în 4 ianuarie 2017.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ