REACȚIE – Ionel Bogdan (PNL Maramureș): După 7 ani la conducerea CJ Maramureș, Zetea vorbește de greaua moștenire, fiind penibil și necredibil

1
754
Gabriel Zetea

ADVERTORIAL POLITIC. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, simte deja puternic apăsarea nerealizărilor și lucrurilor proaste făcute în mandatul său și încearcă să găsească țapi ispășitori în greaua moștenire. Când vorbește despre greaua moștenire, după trei ani de mandat de președinte al CJ și alți patru de vicepreședinte al CJ,  Gabriel Zetea este penibil și total necredibil.

 

Constat că memoria începe să îl cam lase pe președintele PSD Maramureș, așa că îi reamintesc că a fost personal în conducerea CJ Maramureș de 7 ani încoace, a avut majoritatea în toată această perioadă și, prin urmare,  trebuie să își asume responsabilitatea pentru toate deciziile luate de Consiliul Județean, inclusiv pentru rezilierea contractului cu firma care a construit drumul Baia Sprie – Bârsana.

 

Am făcut și efortul de a căuta în arhiva vremii vreo declarație prin care vicepreședintele CJ Maramureș,  Gabriel Zetea,  se opunea rezilierii contractului cu firma care a construit drumul și,  din păcate,  nu am găsit. În schimb am găsit declarații date în august 2012 de Gabriel Zetea, în presa locală, în care afirma că personal optează pentru rezilierea contractului cu firma Selina.

 

Gabriel Zetea avea toate pârghiile pentru a influența și atunci deciziile CJ și nu a făcut nimic legat de acest contract. Dimpotrivă, a susținut public rezilierea lui știind că vor exista repercusiuni financiare asupra Consiliului Județean. Dacă este un om politic responsabil,  așa cum declară,  Gabriel Zetea trebuie să își asume deciziile proaste pe care le-a  luat și să admită că își repară propriile greșeli.

 

Maramureșenii, la fel ca toți românii, nu mai cred în lamentațiile tardive ale lui Gabriel Zetea și ale PSD. Au promis multe și au făcut foarte puține lucruri pentru români.  Au folosit guvernarea pentru propriile interese, iar acum, când se pregătește nota de plată, încearcă să arunce responsabilitatea propriei incompetențe spre alții.

 

Îl asigur pe Gabriel Zetea că maramureșenii știu exact ce a făcut și mai ales ce a promis și nu a făcut pentru ei, iar pe 26 mai au sancționat minciunile și nerealizările sale. PSD și Gabriel Zetea trebuie să se obișnuiască cu ideea că românii nu mai pot fi păcăliți și că vor plăti singuri nota de plată și la alegerile prezidențiale din această toamnă, și la alegerile locale și parlamentare de anul viitor.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cand un presedinte de CJ pierde banii primarilor din Lapus pe masa in care se juca POCHER in capitala, cand niste vicepresedinti de acelasi CJ (Consiliu Judetean) isi fac treburile la ei in parohie, cred ca a vorbi urat despre Zetea, e cum ar striga hotii ca in celebrul proverb românesc VINE HOTUL! E jalnic si jenant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here