RECICLARE CU BENEFICII – Începând de marți, hipermarketul Auchan din Baia Mare acordă clienților 0,5 lei/ambalaj din plastic, sticlă și aluminiu

2
9107

DECIZIE. Începând de marți, 18 aprilie 2023, și până la 31 mai 2023, clienții hipermarketului Auchan din Baia Mare (localizat pe Bulevardul Regele Mihai I nr. 144) pot aduce la aparatul automat de tip RVM (Reverse Vending Machines), situat în parcare, ambalajele din PET (cu o capacitate maximă de 3 litri), sticlă și aluminiu (cu o capacitate maximă de 1 litru), primind în schimb un  voucher în valoare de 0,5 lei/ambalaj, acordat exclusiv pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan (clienții care nu dețin acest tip de card, îl pot obține de pe site-ul Auchan).

 

Acest beneficiul se acordă în limita a 20 ambalaje/sesiune de reciclare și 10 sesiuni card /zi, adică maxim 200 de ambalaje/card pe zi. Practic, după ce a fost acceptat al 20-lea ambalaj, aparatul finalizează automat sesiunea și eliberează un ticket non valoric pe care este menționat numărul de ambalaje reciclate și tipul acestora. Voucherul de fidelitate poate fi utilizat în magazinele Auchan și MyAuchan (cu excepția magazinelor aflate în stațiile Petrom), după scanarea prealabilă a cardului de fidelitate.

 

Cum se reciclează în trei pași

 

Pentru a putea recicla, clienții trebuie să aibă un card de fidelitate MyCLUB Auchan și să parcurgă următorii pași:

 

1. Scanarea cardului de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatul de reciclare;

 

2. Introducerea recipientului prin fanta rotundă (recipientele goale tip PET pot avea capacitatea de maxim 3L, iar cele din sticlă și aluminiu/doze de maxim 1L). Pentru a fi acceptate, recipientele trebuie să fie goale, curate și nedeteriorate, iar acestea pot fi introduse, pe rând, în ordine aleatorie, aparatul identificând automat tipul fiecărui ambalaj introdus.

 

3. După finalizarea procesului, utilizatorul va primi pe cardul de fidelitate MyCLUB un voucher a cărui valoare totală va fi calculată în funcție de numărul de ambalaje reciclate. Acest voucher poate fi regăsit și vizualizat în aplicația Auchan.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Foarte misto daca vin 10 persoane cu cate 10 peturi, stai o ora sa reciclezi.Nu le este rusine sa isi bata joc de noi?
    In vest vin aia cu sacul,il golesc tot odata, iau cuponul si pleaca.

  2. Așa ar trebui să facă și LIDL,dar ei plătesc doar 0,2 bănuți bucată pet , nu-i ok ,nu mai duc peturi pînă nu ridică la 0,5 bănuți pe buc pet!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here