RECEPȚIONAT – Blocul ANL cu 4 etaje de pe strada Grănicerilor din Baia Mare, destinat specialiștilor din sănătate și învățământ, a fost finalizat

0
4169

BLOC ANL BAIA MARE. Blocul ANL cu 4 etaje de pe strada Grănicerilor nr. 120 din Baia Mare, destinat specialiștilor din domeniile sănătății și învățământului, a fost finalizat și recepționat la sfârșitul acestei săptămâni de reprezentanții Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

 

Construit în urma unei investiții a statului de 5 milioane de lei (exact: 4.945.011,37 lei, sumă care include TVA), blocul are 19 locuinţe, respectiv 9 garsoniere și 10 apartamente cu 2 camere, și ridică numărul locuințelor construite de ANL în ultimii 22 de ani în județul Maramureș la 642 – programul de construcții de locuințe destinate închirierii pentru tineri a fost lansat de ANL în anul 2001.

Locuinţele sunt construite din finanțare de la bugetul statului (prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei), din bugetele locale, precum și din alte surse financiare. Locuinţele pentru tineri pot fi achiziţionate de chiriași (fie în rate, fie integral) după o perioadă de închiriere de minimum un an.

 

* Foto: @Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here