REACȚIE – PNL Maramureș a anunțat un program cu măsuri concrete de dezvoltare a județului

0
202

ADVERTORIAL POLITIC. Moțiunea de cenzură depusă de opoziție în Parlament, acordul politic semnat de partide la Palatul Cotroceni, precum și proiectele PNL care susțin dezvoltarea României și bunăstarea cetățenilor, au fost principalele teme ale conferinței de presă susținută astăzi de Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, Mihai Felician Cerneștean, secretar general PNL Maramureș, și Mihai Ivaszuk, primar Ocna Șugatag.

 

Moțiunea de cenzură, depusă ieri în Parlamentul României și susținută de către PNL, USR, PMP, UDMR și ProRomânia, este un inventar clar și onest al motivelor pentru care Parlamentul trebuie să scape România de acest guvern.

 

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Politicienii responsabili au înțeles că votul de pe 26 mai este un vot nu doar pentru Parlamentul European ci și pentru politica internă și a sancționat PSD, derapajele pe care le-au avut, atât la nivel national, cât și în Maramureș și în alte județe. De aceea cred că parlamentarii responsabili vor vota moțiunea de cenzură.”

 

Semnarea acordului politic propus de președintele Klaus Iohannis partidelor politice este un eveniment important pentru viitorul european al României. Acest pact politic prevede transpunerea în legislație a interdicției amnistiei și grațierii și a interdicției de adoptare a Ordonanțelor de Urgență în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare. De asemenea, în acest acord politic este menționat că legile justiției și Codurile penale vor fi revizuite numai în acord cu avizele Comisiei de la Veneția și ale Comisiei Europene, evitând pe viitor orice abuzuri ale puterii politice împotriva justiției.

 

Pentru liberali, principalul obiectiv este bunăstarea cetățenilor și dezvoltarea României pe toate planurile. Din păcate, în acest moment, în România, viața oamenilor este din ce în ce mai scumpă, iar orice majorare de pensii și salarii este înghițită imediat de inflație.

 

Ionel Bogdan (foto mic dreapta), președinte PNL Maramureș: „Împreună cu toți colegii din PNL Maramureș vom lucra intens ca să venim în cel mai scurt timp cu un proiect serios pentru Maramureș, un proiect care să fie coerent, un proiect care să vină cu măsuri concrete, cu proiecte concrete pentru județul Maramureș, proiecte care să ducă la dezvoltare pe termen lung. PNL va veni cu o viziune, o viziune coerentă asupra a ceea ce înseamnă dezvoltarea județului Maramureș pe termen lung, pentru că suntem singurul județ din regiune care are scăderi de PIB în ultimii doi ani, ceea ce ne indică că administrația PSD este dezastruoasă”.

 

Administrațiile conduse de primari liberali sunt fruntașe la atragerea de fonduri europene și luptă pentru implementarea proiectelor care ajută la dezvoltarea comunităților din care fac parte și pe care le conduc, reușind astfel adevărate performanțe la nivel administrativ.

 

Mihai Ivaszuk, primar PNL Ocna Șugatag: „Am obținut în 2016 statutul de stațiune balneoclimatică cu care mă mândresc și, pe baza acestei Hotărâri de Guvern în baza căruia am obținut statutul, a crescut posibilitatea UAT-ului să obțină finanțări mai consistente pentru dezvoltarea localității”.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here