REACȚIE – Mihai Felician Cerneștean: Pesedistul Zetea, vătaful cel bogat al Maramureșului sărac

0
1660
Mihai Felician Cerneștean și Gabriel Zetea

UN SUBIECT DIN MARAMUREȘ. Am asistat, din postură neutră, la modul în care pesediștii se canibalizează în public chiar înaintea conferinței județene de alegeri – în fapt, așa cum s-a dovedit, un simulacru la care au fost aduși 700 de spectatori pentru a forma publicul alegerii unui singur om, într-o singură funcție. Revenind, metoda telefoanelor otrăvite este profund condamnabilă, dar subiectul avionului charter venit în Baia Mare cu cohorta de pesediști la nunta lui Zetea dezvăluie modul în care înțeleg acești oameni să coabiteze.

 

Miercuri, 5 februarie 2020, pesedistul șef Gabriel Zetea a desfășurat o conferință cu o parte a presei din Maramureș. În cadrul aceslui îngrijorător monolog, Zetea s-a autodefinit fluctuant ca fiind când persoană fizică (privată), când persoană publică, cochetând în direct cu dedublarea personalității. Nici nu mă mir că și-a scos, în cascadă, trei certificate de sănătate mintală.

 

Să ne înțelegem: președintele Consiliului Județean este persoană publică pe tot timpul mandatului său, în consecință TOATE acțiunile și activitățile conexe sunt de interes public. Subliniez acest lucru, pentru că un jurnalist l-a întrebat despre avionul cu nuntași pesediști care a aterizat pe Aeroportul Internațional Maramureș în data de 12 octombrie 2019: Dăncilă, Olguța Vasilescu, Ciolacu, Teodorovici, Doina Pană, Mihai Busuioc (președintele Curții de Conturi a României) etc.

 

Zetea a susținut ca el a comandat și a plătit acest avion charter al Tarom. Nu insist asupra procedurilor de plată, am fost curios să aflu și eu cât costă o asemenea aroganță financiară, iar pe site-ul oficial al Tarom am văzut că prețul unei curse charter București – Baia Mare și retur (cu diverse avioane și servicii incluse) costă între 55.000 lei și 102.000 lei. Ți se taie răsuflarea! Toata lumea face nuntă (și) în Maramureș, dar câți își permit să plătească un munte de bani pentru a-și căra nuntașii cu avionul? Poate un mare om de afaceri, dar nu e cazul permanent bugetarului Zetea.

 

Sigur, angajatul la stat Zetea Gabriel a plătit suma minimă, adică 55.000 de lei, adică 550 de milioane de lei vechi (pentru că la acea vreme pesediștii controlau și Guvernul și Tarom-ul și țara). Adică pesedistul Zetea a plătit aproape 80 de pensii minime pentru a-și căra nuntașii pesediști cu avionul! Curat exemplu de social-democrație pură.

 

Parcă ieri se smiorcăia pesedistul Zetea că bugetul județului e sărac… bine măcar că președintele pesedist Zetea e bogat. Pe persoană fizică… Aceasta este fața adevărată a pesedistului Zetea, care acuși-acușica se va milogi din nou prin județ să primească niște voturi povestindu-vă cât este el de cinstit.

 

Mihai Felician CERNEȘTEAN, secretar general PNL Maramureș, consilier județean



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here