REACȚIE – Klaus Iohannis: PNL va fi motorul proiectului „România Normală”

0
131

ADVERTORIAL POLITIC. Președintele Klaus Iohannis a declarat, în fața miilor de liberali prezenți la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din Sud-Est, că proiectul României normale este un efort colectiv, iar PNL va fi motorul acestei viitoare construcţii.

 

„Eu ştiu ce trebuie făcut. Iar primul pas, aţi ghicit, e îndepărtarea acestei guvernări nocive, PSD-iste. Repararea răului făcut de PSD în toţi aceşti ani în justiţie, administraţie, economie, în zone unde statul a fost distrus, trebuie refăcut cât mai rapid”, a afirmat Iohannis. Președintele i-a îndemnat pe liberali să fie pregătiţi pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor românilor.

 

„Mă aflu azi aici pentru că PNL înţelege acest drum şi înţelege nevoia unui nou început pentru România. Aţi câştigat alegerile europarlamentare şi vă felicit încă o dată pentru asta. Aţi ajuns la acest rezultat pentru că v-aţi mobilizat, aţi propus o echipă foarte bună şi aţi dat oamenilor semnalul că pot avea încredere în voi. Aveţi primari eficienţi în multe localităţi din ţară, o echipă cu oameni pregătiţi să îşi asume intrarea la guvernare. Veţi fi principalul partid al unei coaliţii democratice care va guverna România mult mai bine pentru cetăţeni. Mult mai bine, mult mai mult timp. Dar drumul e abia la început şi vă spun că este extrem de important să nu pierdeţi ceea ce aţi câştigat în 26 mai. Acest lucru se numeşte încredere. Aţi câştigat încrederea românilor. Cultivaţi-o”, a subliniat Klaus Iohannis.

 

El i-a îndemnat pe liberali să nu îşi facă iluzii că lupta va fi ușoară: „PSD, cu orice alt chip va apărea în faţa oamenilor, rămâne un pericol pentru români. Lupta nu este nici pe departe încheiată.”

 

PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here